Kasvuston-tarkoituksena-on-tukea-ammattikasvattajia-ja-vanhempia
Kasvusto / Kasvatuskoulutus / Kasvatuskoulutus vanhemmille / Vilkkaat vipeltäjät

Koulutus vanhemmille:

Vilkkaat vipeltäjät

Hengästyttääkö lapsen vauhti? Koetko eläväsi Vaahteramäen Eemeli -kirjan tapahtumia tahtomattasi? Onko kotitehtävien ja läksyjen tekeminen lapselle aina yhtä hankalaa? Haluaisitko seesteisemmän ja sujuvamman arjen?

Jos lapsellasi on todettu ADHD tai pystyt muuten samaistumaan edellä oleviin kysymyksiin, vastaa Vilkkaat vipeltäjät -koulutus juuri sinun tarpeisiisi! Koulutus tarjoaa tieteellisesti tutkittua tietoa ADHD:sta ja syventää ymmärrystä lapsesi ylivilkkaudesta tai keskittymisen pulmista.

Vilkkaat vipeltäjät -koulutus vastaa käytännönläheisesti kodin arjessa esiintyviin haastaviin tilanteisiin. Erilaisia pulmatilanteita, kuten päiväkotiin tai kouluun lähtemistä tai vaikkapa huoneen siivousta, käsitellään konkreettisten esimerkkien avulla.

Koulutus antaa roppakaupalla koko perheen elämää helpottavia vinkkejä. Arkeen etsitään helpotusta perehtymällä seikkaperäisesti arjen struktuuriin, myönteiseen vuorovaikutukseen, ohjeiden antamiseen lapselle sekä lapsen oman toiminnanohjauksen tukemiseen.