Koulutukset

Kasvusto tarjoaa erilaisia koulutuksia varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstölle, sekä muille lasten kasvatuksesta kiinnostuneille ryhmille. Valmiita koulutuspaketteja voidaan räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan. Kasvatuskoulutus voidaan myös suunnitella tarvittaessa täysin yksilölliseksi aina aihealueesta lähtien. Olethan yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Suosituimmat koulutukset:

  • Haastavista kasvatustilanteista seesteiseen arkeen

  • Avainasemassa vuorovaikutus – vuorovaikutustaidot pedagogiikan perustana ja tiimityön ytimessä

  • Untuvikot – alle 3-vuotiaiden pedagogiikka

  • Iloa ja oivalluksia! Pedagogiikan arviointi ja kehittäminen varhaiskasvatuksessa

  • Vinkkejä Vasuun

  • Kasvatusyhteistyötä rakentamassa

  • Tunnetaitokasvatus 

Haastavista kasvatustilanteista seesteiseen arkeen

Avainasemassa vuorovaikutus – vuorovaikutustaidot pedagogiikan perustana ja tiimityön ytimessä

Untuvikot – alle 3-vuotiaiden pedagogiikka

Iloa ja oivalluksia! Pedagogiikan arviointi ja kehittäminen varhaiskasvatuksessa

Vinkkejä Vasuun

Kasvatusyhteistyötä rakentamassa

Tunnetaitokasvatus 

Huom! Saatavilla myös videokoulutuskokonaisuuksia ryhmille!

Koulutuspalautteet

”Haastavien kasvatustilanteiden koulutuksen pitäisi olla pakollinen kaikille lasten parissa työskenteleville! Painavaa asiaa esitettynä niin realistisesti, että kuulijana vuoroin liikutuin kyyneliin, vuoroin nauroin ääneen. Liisan sanoin: Jokainen kohtaaminen jättää jäljen lapseen.”

”Kerrankin koulutus, joka oli oikeasti käytännönläheinen. Kouluttaja tietää mistä puhuu ja osaa esittää asiansa siten, että kuulijan mielenkiinto pysyy koko ajan yllä. Olisin jaksanut kuunnella vielä monta tuntia lisää!”

”Avainasemassa vuorovaikutus -koulutus tarjosi eväitä paitsi lasten kanssa työskentelyyn, myös kollegoiden ja vanhempien kohtaamiseen. Jotenkin sitä arjessa keskittyy ehkä liikaa vain siihen, miten toimii lasten kanssa. On tosi tärkeää kuulostella myös sitä, mitä meille tiiminä kuuluu ja miltä vanhemmista tuntuu kohdata meitä. Koulutus haastoi meitä pohtimaan omia vuorovaikutustapojamme, ja kannusti tunnistamaan omia vahvuuksiamme ja kehityskohteitamme. En malta odottaa maanantaita, että pääsen testaamaan oppimaani käytäntöön.”